Statystyki
Razem Średnio
Postów: 1,057
Wątków: 408
Użytkowników: 586
Postów dziennie: 0.71
Wątków dziennie: 0.27
Użytkowników dziennie: 0.39
Postów na użytkownika: 1.8
Odpowiedzi na wątek: 1.59
Ogólne
Najnowszy użytkownik: MichaelSep
Użytkowników, którzy coś napisali: 10.92%
Najwięcej postów dziś: Nikt (0 postów)
Najpopularniejszy dział: Przepisy Kuchni Chińskiej (133 postów, 83 wątków)

Najpopularniejsze wątki
Najwięcej odpowiedzi Najwięcej wyświetleń
ORIENTALNY KONKURS ! ZAPRASZAMY ! (34 odpowiedzi)
Uprawa kiełków (25 odpowiedzi)
La mian czyli wyzwanie na 10 lat (19 odpowiedzi)
This is Thailand ;) (19 odpowiedzi)
Kilka pytań o Woka (17 odpowiedzi)
Sos sojowy - który wybrać? (16 odpowiedzi)
Chiński makaron (15 odpowiedzi)
Jangcy (15 odpowiedzi)
Trawa cytrynowa (14 odpowiedzi)
Jadalne robaki (13 odpowiedzi)
Jedzenie a zdrowie (13 odpowiedzi)
Anyż - sklep sieciowy (12 odpowiedzi)
Zupki chińskie (12 odpowiedzi)
Wasze orientalne hobby (11 odpowiedzi)
Uprawa grzybów Shiitake (11 odpowiedzi)
Uprawa kiełków (37,641 wyświetleń)
Grilowane Polędwiczki w Sosie Teriyaki (31,012 wyświetleń)
Sos sojowy - który wybrać? (24,427 wyświetleń)
ORIENTALNY KONKURS ! ZAPRASZAMY ! (18,071 wyświetleń)
Ryż Czerwony Właściwości (17,608 wyświetleń)
Imbir Marynowany Zastosowanie i Właściwości (14,713 wyświetleń)
Wok a patelnia! (13,050 wyświetleń)
Uprawa grzybów Shiitake (12,176 wyświetleń)
This is Thailand ;) (11,357 wyświetleń)
Chiński makaron (11,308 wyświetleń)
Kilka pytań o Woka (10,938 wyświetleń)
Przyprawa Curry Zastosowanie i Właściwości (10,484 wyświetleń)
Zupa "krabowa" z Surimi (9,526 wyświetleń)
Sos słodko-kwaśny do ryżu (9,093 wyświetleń)
La mian czyli wyzwanie na 10 lat (8,745 wyświetleń)