Statystyki
Razem Średnio
Postów: 1,057
Wątków: 408
Użytkowników: 443
Postów dziennie: 0.77
Wątków dziennie: 0.3
Użytkowników dziennie: 0.32
Postów na użytkownika: 2.39
Odpowiedzi na wątek: 1.59
Ogólne
Najnowszy użytkownik: jareakaron
Użytkowników, którzy coś napisali: 14.45%
Najwięcej postów dziś: MiKCerNen (1 postów)
Najpopularniejszy dział: Przepisy Kuchni Chińskiej (133 postów, 83 wątków)

Najpopularniejsze wątki
Najwięcej odpowiedzi Najwięcej wyświetleń
ORIENTALNY KONKURS ! ZAPRASZAMY ! (34 odpowiedzi)
Uprawa kiełków (25 odpowiedzi)
La mian czyli wyzwanie na 10 lat (19 odpowiedzi)
This is Thailand ;) (19 odpowiedzi)
Kilka pytań o Woka (17 odpowiedzi)
Sos sojowy - który wybrać? (16 odpowiedzi)
Chiński makaron (15 odpowiedzi)
Jangcy (15 odpowiedzi)
Trawa cytrynowa (14 odpowiedzi)
Jadalne robaki (13 odpowiedzi)
Jedzenie a zdrowie (13 odpowiedzi)
Anyż - sklep sieciowy (12 odpowiedzi)
Zupki chińskie (12 odpowiedzi)
Wasze orientalne hobby (11 odpowiedzi)
Uprawa grzybów Shiitake (11 odpowiedzi)
Uprawa kiełków (35,558 wyświetleń)
Grilowane Polędwiczki w Sosie Teriyaki (29,993 wyświetleń)
Sos sojowy - który wybrać? (22,752 wyświetleń)
ORIENTALNY KONKURS ! ZAPRASZAMY ! (17,041 wyświetleń)
Ryż Czerwony Właściwości (16,907 wyświetleń)
Imbir Marynowany Zastosowanie i Właściwości (13,998 wyświetleń)
Wok a patelnia! (12,154 wyświetleń)
Uprawa grzybów Shiitake (11,497 wyświetleń)
This is Thailand ;) (10,548 wyświetleń)
Chiński makaron (9,685 wyświetleń)
Kilka pytań o Woka (9,588 wyświetleń)
Przyprawa Curry Zastosowanie i Właściwości (9,574 wyświetleń)
Zupa "krabowa" z Surimi (8,994 wyświetleń)
Sos słodko-kwaśny do ryżu (8,689 wyświetleń)
La mian czyli wyzwanie na 10 lat (8,077 wyświetleń)