Statystyki
Razem Średnio
Postów: 1,057
Wątków: 408
Użytkowników: 475
Postów dziennie: 0.75
Wątków dziennie: 0.29
Użytkowników dziennie: 0.34
Postów na użytkownika: 2.23
Odpowiedzi na wątek: 1.59
Ogólne
Najnowszy użytkownik: armaniiiiiia
Użytkowników, którzy coś napisali: 13.47%
Najwięcej postów dziś: Nikt (0 postów)
Najpopularniejszy dział: Przepisy Kuchni Chińskiej (133 postów, 83 wątków)

Najpopularniejsze wątki
Najwięcej odpowiedzi Najwięcej wyświetleń
ORIENTALNY KONKURS ! ZAPRASZAMY ! (34 odpowiedzi)
Uprawa kiełków (25 odpowiedzi)
La mian czyli wyzwanie na 10 lat (19 odpowiedzi)
This is Thailand ;) (19 odpowiedzi)
Kilka pytań o Woka (17 odpowiedzi)
Sos sojowy - który wybrać? (16 odpowiedzi)
Chiński makaron (15 odpowiedzi)
Jangcy (15 odpowiedzi)
Trawa cytrynowa (14 odpowiedzi)
Jadalne robaki (13 odpowiedzi)
Jedzenie a zdrowie (13 odpowiedzi)
Anyż - sklep sieciowy (12 odpowiedzi)
Zupki chińskie (12 odpowiedzi)
Wasze orientalne hobby (11 odpowiedzi)
Uprawa grzybów Shiitake (11 odpowiedzi)
Uprawa kiełków (36,198 wyświetleń)
Grilowane Polędwiczki w Sosie Teriyaki (30,229 wyświetleń)
Sos sojowy - który wybrać? (23,272 wyświetleń)
ORIENTALNY KONKURS ! ZAPRASZAMY ! (17,274 wyświetleń)
Ryż Czerwony Właściwości (17,012 wyświetleń)
Imbir Marynowany Zastosowanie i Właściwości (14,164 wyświetleń)
Wok a patelnia! (12,335 wyświetleń)
Uprawa grzybów Shiitake (11,691 wyświetleń)
This is Thailand ;) (10,720 wyświetleń)
Chiński makaron (10,124 wyświetleń)
Kilka pytań o Woka (10,039 wyświetleń)
Przyprawa Curry Zastosowanie i Właściwości (9,862 wyświetleń)
Zupa "krabowa" z Surimi (9,125 wyświetleń)
Sos słodko-kwaśny do ryżu (8,788 wyświetleń)
La mian czyli wyzwanie na 10 lat (8,268 wyświetleń)